Indvendige døre typeoversigt

Herunder er en oversigt over de mest almindelige indvendige døre typer. S-serien består af fyldningsdøre, glasdøre og glatte døre hvor dørpladen har en tykkelse på 35 eller 40 mm. Hvis du trykker på S-serien kan du vælge dørtype og beregne en pris på netop den størrelse dør som du skal bruge.

Vi kan tilbyde mange andre indvendige døre typer end de viste som fx foldedøre og faste glaspartier. Vil du gerne se flere billeder af de forskellige dørtyper, så prøv at besøge vores billedgalleri. Ellers kan man klikke på billederne nedenfor for at læse mere om de forskellige dørtyper. Har du spørgsmål eller ønsker vejledning, kan man kontakte vores konsulent Carsten Blom fra indvendige døre her, som gerne hjælper dig videre med dit boligprojekt.  

Læs mere om indvendige dørtyper her

Når man beslutter sig for den dørtype man kunne tænke sig, er der flere faktorer der kan være gode at tage i betragtning. Hvis det f.eks. er en soveværelsesdør eller en dør til hjemmekontoret, så kan det være at en lyddæmpende dør er en god ide for at minere støj i rummet. Alt afhængig af hvordan dit hjem er indrettet, har alle døre deres egne fordele. Det er ikke unormalt at vores kunder ønsker at få franske døre sat op som led imellem dagligstue og køkken. Særligt i børnefamilier kan det, være dejligt at man kan holde øje med legende børn i stuen, imens man selv står med f.eks. madlavningen i køkkenet. Det er alt sammen noget der skal tages i betragtning, og det er nogen overvejelser som vores konsulent gerne hjælper dig med.   

Har du derudover brug for en ny trappe, kan du besøge www.trappeteamet.dk. Du kan også tage et kig på www.vinduespladsen.dk, hvor du kan finde både vinduer, døre og trapper af god kvalitet.

Kontakt indvendige døre for at få en gratis opmåling af døre

Billeder af indvendige døre

Her kan du se hvilke indvendige døre vi producerer.
Noter referencenummeret hvis du skal vide mere om produktet.​

INDVENDIGE DØRE

v/ Vinduespladsen

En del af Vinduespladsen.dk
CVR: 27987419

Østerskovvej 7, 6500 Vojens
Skovlunde Byvej 94, 2740 Skovlunde
Klamsagervej 27-29, 8230 Åbyhøj

Tlf.: 77 34 33 32
info@indvendigedøre.dk

VI DÆKKER HELE LANDET

Få et tilbud på udskiftning af dine indvendige døre

Bliv ringet op for en uforpligtende samtale.

© Indvendige døre v/Vinduespladsen