Tilbehør til indvendige døre

Når man skal have en ny indvendig dør i boligen, så er detaljerne vigtige. Når man vælger det rigtige tilbehør til indvendige døre, kan man kontakte vores konsulent fra indvendige, som gerne hjælper og vejleder dig, igennem de forskellige former for håndtag eller greb. Vores konsulent hjælper dig også gerne, hvis du har specielle ønsker eller modifikationer til dine indvendige døre. Kontakt vores konsulent  ved at klikke her eller ved at udfylde en kontaktformular.

Mangler du udvendige døre, så klik her for at se billeder af udvendige døre med greb.

Vi har forskellige typer af dørgreb, som er forskellige i både udseende og design. Vores greb kan derfor passe til vores mange forskellige døre, alt efter din egen smag og stil. Lige herunder kan man se et eksempel på vores “Verona”-kollektion, som kan fåes i 3 forskellige udgaver; børstet stål, lys aluminium eller mørk aluminium. Eksemplet nedenfor er et af vores “bestseller” greb til både indvendige og udvendige døre, som er et Verona-greb i lys aluminium. Hvis du ikke lige kan finde det du søger, til din dør i vores “tilbehør til indvendige døre”, Så kan man henvende sig til vores konsulent ved indvendige døre. Så vil vi hjælpe dig så godt vi kan, med at finde tilbehøret til din nye indvendige dør. 

Inspiration

Udvalg af greb til din bolig i forskellig design

Når man vælger blandt de mange greb eller håndtag, som vi tilbyder til vores døre, kan det give forskelligt designmæssigt præg på dørens helhed. Her kan man se et lille udvalg af greb i messing. Grebene er hver især forskellige i udformning, og kan bruges til både vores indvendige og udvendige døre. Ved valg af greb til en ny dør, så gælder det selvfølgelig oftest egen stil og indretning. Ved at kigge på disse 3 messinggreb til en ny dør, kan man lægge mærke til grebenes udformning.

Det første greb har mange rundinger og uden for mange finurligheder, hvilket gør det meget simpelt og dynamisk. Dette greb ville passe bedst ind i en minimalisktisk indretning blandt disse greb, selvom at grebet i midten også kunne have potentiale. Grebet i midten er derimod meget statisk i udseende, da det er præget af kanter og er absolut. Grebet til højre på billedet, er en helt andet stil. Dette klassiske og rustikke udseende greb, kan passe godt ind i boliger med “sans for detaljen”. Derfor er alle 3 greb flotte og kan tjene, hver deres formål, selvfølgelig efter egne ønsker og design. Dermed er det ikke sagt at det rustikke greb ikke kan passe, til et minimalisktisk indrettet hjem. Næsten kun “fantasien sætter grænser”…..