Priser på indvendige døre og glasdøre

Priser på indvendige døre og glasdøre vurderes ud fra de forskellige dele, som døren består af. Det kan være dørens materiale, størrelse, antal glas, type og overfladebehandling. Læs med her, hvor vi giver dig et par priseksempler og beskriver, hvilke faktorer der kan påvirke prisen.    

Hvad koster indvendige døre uden glas?

Herunder kan du læse to priseksempler på indvendige døre uden glas. Priserne er inkl. moms:

  • Den billigste indvendige dør inkl. karm er en glat dør i standardmål fremstillet af krydsfiner og pap, der kaldes en hvidmalet celledør – pris ca. 2.000 kr.
  • En hvidmalet fyldningsdør i massivt fyrretræ inkl. 10 cm dyb karm og trin er en populær indvendig dør – pris i standardmål ca. 3.200 kr.

Skal dine indvendige døre udføres som en branddør, kommer den til at koste lidt mere. Kontakt vores vores dørkonsulent for at høre nærmere om prisen. Du kan også læse mere om branddøre her.

Prisen på enkelt indvendig glasdør

Skal du have glas i dine indvendige døre, er der her et par priseksempler (inkl. moms).

  • Enkelt indvendig glasdør med standard grebssæt uden karm – pris fra ca. 4.300 kr.

  • Ekstra beregning ved montering af karm – fra ca. 1.600 kr.

Du har mulighed for til- og fravalg af dørtrin, sandblæst glas og standard grebsæt. Du kan undersøge det hele nærmere inde i vores prisberegner. Her skal du blot klikke på din dørtype, vælge specifikationer, så vil du få oplyst en helt specifik pris. Her kan du også bede om at blive kontaktet med et tilbud på montage. 

Prisen på dobbelte indvendige glasdøre

  • Ved dobbelte indvendige glasdøre med standard grebssæt og udskiftning i eksisterende karme starter prisen fra lige over 8.500 kr.

  • Ved dobbelte glasdøre med montering af karm starter prisen fra ca. 10.000 kr. og opefter.

De fleste døre kan udføres både som foldedøre og skydedøre mod et tillæg.

 

Ændrer farven prisen på indvendige døre?

Døre og karme udføres som standard i knækket hvid NCS 0502-Y. Det er muligt at få produceret dørene i andre former for hvid, sort eller koksgrå, der dog koster mere. Hvis du ønsker andre farver, så ring til os på tlf. 77 34 33 32 eller skriv en mail på info@indvendigedøre.dk.

Hvor længe tager monteringen?

Vi tilbyder at montere hjemme hos dig med vore erfarne montører. De vil kunne udskifte dine døre indenfor én dag. Du finder de mest præcise priser i vores beregningsmodul, der oplyser om priserne på de mest almindelige døre på både specialmål og standardmål. Du er også velkommen til at besøge vores nærmeste showroom, hvor du kan se de forskellige dørtyper, og få en snak om vores produkter. info@indvendigedøre.dk.

Læs mere om vinduer, døre og trapper

Læs mere om prisklasser på vinduer og døre på www.vinduespladsen.dk. Vi har også et spændende udvalg på www.trappeteamet.dk, hvor du kan læse mere om prisklasserne på vores trapper til din bolig.

Få hjælp til hele din udskiftning af indvendige døre