Priser på indvendige døre

Se pris på hvid fyldningsdør samt priser på indvendige døre
0237
Billede af dobbeltdør med glas til bryggers i hvidmalet træ
0213
Standard fyldningsdør i fyr med 4 fyldninger
Dannebrogsdøre i umalet fyrretræ (0253).

Priser på indvendige døre vurderes ud fra de forskellige dele, som døren består af. Der kan fx være tale om dørens størrelse, antal glas, type, overfladebehandling osv. En indvendig dør i egetræ er fx væsentligt dyrere end en umalet dør fremstillet af fyrretræ.

Den billigste indvendige dør er en glat dør i standardmål, fremstillet af krydsfiner og pap. En såkaldt celledør som, er incl 10 cm dyb karm og hvidmalet koster ca 2000 kr incl moms. Kun celledøre er opbygget således og alle andre dørtyper er massive.

Den mest anvendte dør er døren længst til højre som er en fyldningsdør af massivt fyrretræ. Den koster incl 10 cm dyb karm og trin, hvidmalet i standardmål ca 3200 kr incl moms.

Vi tilbyder også at montere hjemme hos dig med vore erfarne montører.

De fleste døre kan udføres både som foldedøre og skydedøre mod et tillæg.

Skal din indvendige døre udføres som en branddør, er det som oftest noget dyrere og du er nødt til at kontakte vores dørkonsulent for at få en pris oplyst.

For at finde vores mest præcise priser på indvendige døre kan man med fordel besøge den af vores showrooms nærmest dig eller benytte vores prisberegner. Prisberegneren kan give priser på de mest almindelige døre både på specialmål og standardmål. I vores showrooms kan man se nogen af vores dørtyper og få et uforpligtigende tilbud med det samme eller hvis du har nogen ca-mål så skriv gerne til vores dørkonsulent Carsten Blom.

Hvis du ønsker personlig vejledning og muligheden for at få besvaret problemstillinger i forhold til vores produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig med alle vores priser på indvendige døre, og problematikker der måtte opstå undervejs inden for vores reglement og ekspertiseområde.

Se også

Læs også mere om prisklasser på vinduer og døre på www.vinduespladsen.dk, vi har også et spændende udvalg på www.trappeteamet.dk, hvor du kan læse mere om prisklasserne på vores trapper til din bolig.

Få hjælp til hele din udskiftning af indvendige døre