Billeder af indvendige døre

Se billeder af indvendige døre i galleriet herunder

Her kan man se mange flotte billeder af indvendige døre, i forskellige stil og designs tilpasset boligstilen. I højre side kan man klikke på de forskellige gallerier, for at se vores forskellige billeder af indvendige døre. I typeoversigten kan man kigge igennem de forskellige dørtyper, for at læse mere om dørenes funktionalitet og type. Den bedste vejledning får du ved at bestille et uforpligtende konsulentbesøg med opmåling.

Vi tilbyder opmåling hvor du får et tilbud på dine nye indvendige døre, kontakt evt. vores konsulent Carsten Blom. Få også et tilbud på din næste branddør eller stuehusdør eller anden dør til huset.

OBS billederne af vores døre er ikke vores eneste udvalg, men et udvalgt sortiment til inspiration. Mange flere dørmodeller kan findes på beregn prisen

De fleste af vores døre er forskellige og på specialmål, hvilket giver alle dørene deres egen stil og design. Herudover er der visse dørtyper der er et mere populært valg til fx stuen, køkkenet eller soveværelset. En fransk dør kan være at foretrække hvis man ønsker bedre mulighed for naturligt lys i boligen, men stadig vil adskille rum. Vores massive fyldningsdøre egner sig som oftest, rigtig godt til soveværelset eller hjemmekontoret, da de er mere lydisolerende.  Der er mange overvejelser der er gode at gøre sig når man vælger sig den rigtige indvendige dør til sit hjem. Under fanen udskiftning, kan man læse mere om, forberedelser eller tanker der er gode at gøre sig når man vælger en ny indvendig dør.

Har du derudover brug for en ny trappe, kan du besøge www.trappeteamet.dk. Du kan også tage et kig på www.vinduespladsen.dk, hvor du kan finde både vinduer, døre og trapper af god kvalitet.