Om Indvendige døre

Står du og mangler en ny indvendig dør, og gerne vil vide mere om indvendige døre, så læs med her. Indvendige døre er en del af Vinduespladsen Aps som også tilbyder udskiftning af trapper på siden www.trappeteamet.dk samt udskiftning af facadedøre og vinduer på www.vinduespladsen.dk

Vi er et team på 9 som har mangeårigt erfaring i at vejlede og opmåle vore produkter

Herudover samarbejder vi med flere faste montør teams som er specialister hver på deres område.

Alt i alt giver det et professionelt resultat med en høj grad af ekspertise.

Under fanen billeder kan man se vores mange, og forskellige billeder af indvendige døre. Se bl.a. billeder af vores indvendige fyldningsdøre, døre med glas i eller det kan være at du står og mangler en ny indvendig branddør. Ønsker du at læse mere om de forskellige dørtyper, kan man kigge i vores typeoversigt, hvor man kan finde materiale om de fleste af vores dørtyper. Har du spørgsmål eller ønsker vejledning til en ny indvendig dør, så vil vores konsulent Carsten Blom fra indvendige døre, meget gerne hjælpe dig med de problematikker der måtte opstå inden for vores ekspertise område.

 

Vores afdelinger

Hos indvendige døre har vi 3 afdelinger hvor du også er meget velkommen til at komme forbi, så vi sammen kan gennemgå dit boligprojekt. Ønsker du at aflægge en lille visit i en af vores forretninger, kan du under åbningstider finde den afdeling tættest på dig og se vores åbningstider for den pågældende afdeling. 

Indvendige døre i Haderslev ved indvendige døre
Udvendige døre ved indvendige døre Haderslev

Vores showroom i Haderslev på Niels Bohrs vej 5. 

Henvend dig ved en af vores flinke medarbejdere på kontoret, i vores showroom som gladeligt vejleder. Vi giver også gerne gode råd, og tager en uforpligtigende snak om mulighederne vi tilbyder. Vær opmærksom på at de døre, vi har i vores showroom ikke er det samlede sortiment. Vi vil om muligt at tilpasse designet efter dine ønsker, hvilket forsyner vores kunder med et meget stort sortiment. Vores sortiment af indvendige døre kan f.eks. tilpasses husets indretningstil, så at det passer til hjemmets indretning. Besøg også gerne vores showrooms for at blive inspireret til designet af dine egne nye indvendige døre.