Gratis opmåling

Her kan du bestille en gratis opmåling af indvendige døre samt få et uforpligtende tilbud. Få taget de rigtige mål og hør hvad der er muligt. Læs mere under formularen herunder.

 
Kontakt indvendige døre for at få en gratis opmåling af døre

Gratis opmåling af indvendige døre

Du kan få en af vore konsulenter til at aflægge et besøg hjemme hos dig og forestå måltagning, vejledning samt eventuel bestilling. Når du har bestilt opmåling, vil en af vores konsulenter kontakte dig for at aftale hvornår du har tid til at vi kan komme forbi. Når konsulenten ringer til dig vil han kort gennemgå projektet sammen med dig i telefonen. Både for at sikre sig at du er klar til at få foretaget en opmåling og for at tale lidt om type og design. De fleste vil også gerne have en ide om hvad det koster at udskifte en ny indvendig dør, og det kan konsulenten som regel give en prisindikation af.

Under fanen udskiftning kan man læse mere om, hvilke tanker der er gode at gøre sig når man vælger en ny dør.

BEMÆRK at Vinduespladsen tilbyder gratis opmåling af indvendige døre indenfor 20 km fra vore butikker eller ved opmåling af mindst 5 døre. Herefter vil der påløbe et tillæg for opmåling.

VinduesPladsen
CVR: 27987419

FIND OS
Østerskovvej 7, 6500 Vojens
Skovlunde Byvej 94, 2740 Skovlunde
Klamsagervej 27-29, 8230 Åbyhøj

KONTAKT
Tlf.: 77 34 33 32
info@indvendigedoere.dk

 

Ønsker du også en opmåling på vinduer, udvendige døre eller trapper, så tilbyder både Vinduespladsen og Trappeteamet også gratis opmåling