Indvendige døre efter mål

Vores indvendige døre efter mål er lavet, så de passer til lige præcis din bolig. Alle vores indvendige døre kan fremstilles på specialmål. Lige fra de helt glatte, hvidmalede døre til fyldningsdøre, glasdøre, glasdøre som skydedøre, foldedøre, faste glaspartier og branddøre. Det er også muligt at bevare din eksisterende karm og nøjes med kun at skifte dørpladen for at undgå maling af tapet mm. Fyldnings- og glasdøre kan bestilles online –  både i standardmål og specialmål. Har du spørgsmål kan du enten besøge vores udstilling og se dørtyperne, prøve vores online chat, skrive til vores dørkonsulent eller bestille et konsulentbesøg med opmåling herunder. 

Ny indvendig dør

Der er rigtig mange ting at overveje og tage stilling til, hvis du gerne vil købe nye indvendige døre til din bolig. Herunder finder du en huskeliste med ting, som kan være gode at overveje i forbindelse med udskiftning af indvendige døre.

  • Udseendet af døren
  • Materialevalg til døren
  • Hvordan udskifter du dine døre
  • Opmåling af døre

Udseendet af døren har ofte noget at gøre med, design i forhold til resten af huset og hvor godt den egner sig til formålet. Det er f.eks. ikke så ofte, at man vælger en indvendig dør med klart glas til soveværelset. Dørene har hver især, både fordele og ulemper, som kan supplere hjemmets indretning. Indvendige døre kan have mange muligheder for design, både igennem glas, fyldninger, overfladebehandling, udskæringer, m.m. Mange af disse ting kan man også læse mere om under “udskiftning” i topmenu’en. Vores mest anvendte materiale til vores indvendige døre er fyrretræ, som nemt kan hvidmales, som overfladebehandlingen til døren, derudover tilbyder vi også at producere i egetræ.

Den nemmeste måde at udskifte sine indvendige døre er at udfylde kontaktformularen i bunden af siden. Du skal blot oplyse dit navn og telefonnummer, så vil du blive ringet op af en erfaren konsulent fra indvendige døre. Konsulenten vil gennemgå dit projekt sammen med dig og evt. arrangere, at dørene bliver målt korrekt op.

Vil du gerne vide mere om, hvad der er vigtigt at overveje, når man skal have nye indvendige døre efter specialmål eller standardmål, kan du læse om det her.

Har du derudover brug for en ny trappe, kan du besøge www.trappeteamet.dk. Du kan også tage et kig på www.vinduespladsen.dk, hvor du kan finde både vinduer, døre og trapper af god kvalitet.