Skydedøre indvendig

Skydedøre kan være gode at have, hvis du f.eks. har pladsmangel og ønsker en løsning til rumadskillelse. Dørene kan komme bag om hinanden, skydes ind over hinanden, ind i væggen eller komme langs væggen. Disse døre kommer i forskellige designs – man kan f.eks. vælge skydedøren som en fyldningsdør eller en dør med glas. Skydedøre kan hænge på væggen og skyde til den ene side, eksempelvis kan den køre i en karm med en fast dørplade. Skydedøre er praktiske hvis der ikke er plads til at døren kan stå åben på normal vis. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at komme i kontakt med os, kan man skrive til vores dørkonsulent og så vil han vende tilbage til dig snarlist. Vi tilbyder også at hjælpe med en komplet udskiftning af en ny dør, med et af vores erfarne montørhold.

Der er ikke et typisk sted i huset, vores kunder prioriterer en indvendig skydedør. Disse døre kan være gode at have ind til den fine stue, dagligstue, udehus, bryggers, m.m. Alt afhængig af dørens udformning, kan døren have forskellige fordele i husets forskellige arealer. En skydedør med glas, kan fungere rigtig godt til stuen, fordi den giver masser af lys og man kan få en følelse af at rummet er lidt større. Der er færre af vores kunder, der foretrækker en indvendig dør af glas til soveværelset, derfor kunne man foreslå en fyldningsdør som skydedøre, for at minere udefrakommende støj til lokaler, hvor man ville værdsætte ro.

Er du på udkig efter udvendige skydedøre, kan man på www.vinduespladsen.dk, læse mere om udvendige skydedøre i typeoversigten. Vil du gerne direkte til Vinduespladsens billedegalleri for udvendige skydedøre, så klik her. Se også billederne for vores indvendige døre ved at klikke her.