Indvendige fyldningsdøre

Alle former for fyldningsdøre udføres efter mål

Mangler du nye indvendige døre, eller trænger dine gamle til en udskiftning, så er der et væld af grunde til at vælge en fyldningsdør. Indvendige fyldningsdøre i træ har et alsidigt og klassisk udseende. De passer derfor både ind i moderne og ældre byggerier. Ved valg af en fyldningsdør får du en stilfuld tilføjelse til din bolig, der samtidig bidrager til et traditionelt og historisk udtryk.

Indvendige fyldningsdøre efter specialmål

Alle vores indvendige fyldningsdøre kan designes med flere eller færre fyldninger, med glas i fyldningerne samt på specialmål efter individuelle ønsker. Vi har både enkeltdøre, 1½-døre og dobbeltdøre. Så skal du bruge indvendige fyldningsdøre til stuen, køkkenet eller hjemmekontoret – det finder det hele hos os.

Du er velkommen til at kontakte vores dørkonsulent for en uddybende snak over telefonen eller bestille en gratis opmåling og ved samme lejlighed modtage et uforpligtende tilbud på opgaven.

Ø-serien

Fyldningsdøre i Ø-serien bliver fremstillet med 40 mm karmdybde. De fyldningsdøre, der er forsynet med sprosser, produceres med 30 mm palæsprosser. De indvendige fyldningsdøre, der er produceret med glas, har ikke gennemgående sprosser. Glasset i døren i Ø-serien er “ét” glas, og glasset er således ikke skåret ud i flere glasfelter.

Ø-serien er en ældre serie, som efterhånden udgår på grund af produktudvikling. Vi tilbyder selvfølgelig fortsat at levere døre, der passer til dem, du har i forvejen.

S-serien

Døre i S-serien bliver fremstillet i 32 mm karmdybde. De fyldningsdøre, der er forsynet med sprosser, produceres med 22 mm gennemgående sprosser. Dette betyder, at glasset i døren er opdelt i flere glasfelter. Glasset i døren i S-serien er således ikke en “hel” glasplade i modsætning til i Ø-serien.

Branddøre med fyldninger

Udover vores døre i Ø- og S-serien tilbyder vi også branddøre med fyldninger. Vi anbefaler, at du kontakter vores erfarne konsulent Carsten Blom fra Indvendige Døre, hvis du ønsker at vide mere omkring branddøre med fyldninger. Du kan også læse mere om vores branddøre her.

Indvendige fyldningsdøre i malet fyrretræ

Vi udfører vores indvendige fyldningsdøre i forskellige træsorter og både med malet overflade og som døre, der står i rå ubehandlet, massivt fyrretræ. Vores indvendige fyldningsdøre i træ bliver som udgangspunkt produceret i en knækket hvid farve, men det er også muligt at vælge iblandt en bred palette af andre farver, både til døre og karme.

Billeder af fyldningsdøre

Du kan også finde vores galleri med indvendige fyldningsdøre her på vores hjemmeside. Her kan du finde et rigt udvalg af billeder af indvendige døre med fyldninger og blive inspireret til din næste, nye fyldningsdør. Det kan betale sig at notere sig dørens nummer. På den måde kan du og vores konsulent i indvendige døre sikre jer, at I taler om de samme døre.

Fyldningsdøre i forskellige størrelser

Den mulige størrelse på dine nye indvendige døre afhænger af størrelsen på det hulrum, der er i overgangen mellem de to rum, hvor dørene ønskes monteret. Størrelsen på karmen trukket fra størrelsen på hulrummet afgør størrelsen på den indvendige dør, der kan monteres. I nogle tilfælde er det helt naturligt at vælge en enkelt fyldningsdør, mens det ved større karmbredde kan være oplagt at vælge en dobbeltdør.

Sker det, at karmbredden er for stor til en enkeltdør og for lille til dobbeltdøre, er det muligt at få monteret en 1½-dørs fyldningsdør. Det er en dør i normal størrelse med et sideparti, der kan åbnes, når der er behov for det. Det kunne for eksempel være vores flotte vendbare Farum 1½-dørs fyldningsdør i træ, som du kan læse mere om i vores typeoversigt.

Krav til bredden på indvendige døre

Det er ifølge bygningsreglementet et krav, at der ved indvendige døre skal være en passagebredde på mindst 0,77 m. Dette er godt at have i tankerne, hvis du overvejer at få monteret indvendige fyldningsdøre i din bolig.

Tilbehør til fyldningsdøre

Når du anskaffer dig dine nye indendørs fyldningsdøre, så betyder detaljerne noget – for eksempel hvilke håndtag eller greb du vælger. Hos Indvendige Døre har vi forskellige typer af håndtag og dørgreb, som adskiller sig i både udseende og design. Dette gør, at vores greb nemt kan passe til vores mange forskellige døre, så de matcher din personlige stil og smag.

Vi har både simple, dynamiske greb og mere klassiske, rustikke greb. Alle vores greb kan fås i 3 forskellige udgaver; børstet stål, lys aluminium eller mørk aluminium. Du kan se de forskellige håndtag og standardgreb samt læse mere om vores tilbehør til indvendige fyldningsdøre her. Har du specielle ønsker eller modifikationer til dine indvendige døre, så hjælper vores konsulent dig gerne. Skriv til tl info@indvendigedoere.dk.

Vi monterer dine nye fyldningsdøre

Vi tilbyder både fuld udskiftning samt montering af dine nye indvendige fyldningsdøre foretaget vores erfarne montørhold. Ønsker du selv at montere, står vi og vores team også klar til at vejlede dig i denne proces.

Har du brug for et hurtigt overblik over dine muligheder, så står vi altid klar til at hjælpe dig på telefonen. Du kan nå os på tlf. 77 34 33 32 eller gennem kontaktformularen på vores forside.

Priser på indendørs fyldningsdøre

Prisen på din nye fyldningsdøre afhænger af dine ønsker i forhold til materiale, størrelse, overfladebehandling og tilbehør. Du kan blive klogere ved at læse mere her på siden om priserne på indvendige døre, eller du kan bruge vores prisberegner til indvendige døre på specialmål.

Er du på udkig efter udvendige døre og vinduer, så anbefaler vi at du kigger på www.vinduespladsen.dk. Giv også www.trappeteamet.dk et besøg. Her finder du et bredt udvalg af trapper i høj kvalitet – både indvendige trætrapper og udendørs ståltrapper.