Indvendige fyldningsdøre

Fyldningsdøre

Vores indvendige fyldningsdøre kan inddeles i hovedsageligt 2 typer, som vi gerne vejleder omkring. Fyldningsdørene inddeles i de 2 typer, som vi i indvendige døre kalder Ø-serien og S-serien. Vi tilbyder foruden også branddøre med fyldninger, som vi anbefaler at du kontakter vores erfarne konsulent Carsten Blom fra indvendige døre omkring. Læs mere om vores branddøre her.

Ø-serien

Fyldningsdøre i Ø-serien bliver fremstillet i 40 m.m. karmdybde, hvoraf de døre der er forsynet med sprosser produceres med 30 m.m. palæsprosser. Det betyder at de indvendige fyldningsdøre, der er produceret med glas, ikke har gennemgående sprosser. Glasset i døren er “et” glas, og dermed ikke skåret ud i glasfelterne.

S-serien

Døre i s-serien bliver fremstillet i 32 m.m. karmdybde, hvoraf de døre der er forsynet med sprosser produceres med 22 m.m. gennemgående sprosser. Hvilket vil sige at glasset i døren er inddelt i de pågældende glasfelter, så at glasset i døren ikke er en “hel” glasplade i den forstand – modsat sprosserne i ø-serien.

Fælles for fyldningsdøre i Ø-serien og S-serien

Dørene fremstilles hovedsageligt af massivt fyrretræ. Dørene kan også indrettes med flere eller færre fyldninger og glas samt på specialmål efter ønske. Du er også velkommen til at kontakte vores dørkonsulent med dine specifikke mål eller bestille en gratis opmåling. Vi kan også tilbyde at udskifte dørene med et af vore erfarne montørhold.

Ø-serien er en ældre serie som udgår pga produktudvikling men vi kan fortsat levere døre som passer til dem du har i forvejen.

Se også gerne billederne i vores galleri for indvendige døre med fyldninger for at finde inspiration til dine næste nye fyldningsdøre.

Ønsker du at se udvendige døre og vinduer, anbefaler vi at du kigger på www.vinduespladsen.dk. Prøv også at se på www.trappeteamet.dk, for at se trapper i høj kvalitet – både indvendige trætrapper og udendørs ståltrapper.