Billeder af dobbeltdøre

Se gerne vores galleri for dobbeltdøre, for at se billedeksempler på hvordan en dobbeltdør kan se ud. Du kan selv være med til at designe døren, så at den får dit eget præg i samarbejde med vores dygtige konsulenter ved indvendige døre.

Klik gerne på billederne for at nyde dem i højere opløsning.

Search

Dobbeltdøre til brug i hverdagen

Der er mange muligheder indenfor indvendige døre, så den nye dør passer boligens design og indretning. Dobbeltdøre kan både give mere lys og overblik, hvis man vælger dem med glas i. Man kan også bruge dobbeltdøre til at afgrænse visse områder, man ikke færdes så meget i, med undtagelse af få lejligheder. Man kan fx  med fordel placere en dobbeltdør med fyldninger indtil den fine stue, hvis man ikke ønsker den bruges så meget til hverdag. Til forskel fra en enkeltdør, har man mulighed for at åbne op med en større indgang. Dette er særligt nyttigt hvis man er mange, der bor i huset eller til diverse fester og fødselsdage, hvor der kunne tænkes at døren bliver brugt af mange flere end i hverdagen. For at få mere at vide om dobbeltdøre, kan man kontakte vores konsulent Carsten Blom fra Indvendige døre, som både kan vejlede og fortælle lidt om priser.

Har du derudover brug for en ny trappe, kan du besøge www.trappeteamet.dk. Du kan også tage et kig på www.vinduespladsen.dk, hvor du kan finde både vinduer, døre og trapper af god kvalitet.