Dobbeltdøre

Få udskiftet dine eksisterende indendørs dobbeltdøre eller etableret nye dobbeltdøre til facaden, skuret eller garagen. Indvendige dobbeltdøre skaber en smuk og praktisk overgang mellem rummene, mens udvendige dobbelte hoveddøre giver et unikt indgangsparti til hjemmet. Læs alt om franske dobbeltdøre med glas og fyldninger, terrassedøre og skydedøre, dobbelte facadedøre samt alt derimellem.

BLIV INSPIRERET TIL NYE DOBBELTDØRE 

Alle dobbeltdøre til din bolig

 

I gamle københavner-lejligheder og i andre større boliger har man ofte fjernet de gamle og massive dobbeltdøre for at skabe mere plads og luft. Flere og flere får dog genindsat smukke franske dobbeltdøre og genskaber ruminddelingen. Dobbelte hoveddøre danner også en unik indgang til hjemmet, hvor man både kan have forskudt og centreret midte.

Hvordan skal dine indendørs dobbeltdøre designes?

Dine dobbeltdøre kommer til at få et svingareal, og hvis der ikke er plads til at åbne et par franske dobbeltdøre minimum 90 grader, kan dobbeltdørene monteres som skydedøre, der løber ind i væggen eller udenpå.

Samtidig er breddemålet på nogle hulrum så småt (115 cm eller mindre), at du i stedet bør  få lavet en halvanden-dør (dobbeltdøre med forskud midte). Her får du en almindelig dør med en lille dør ved siden af.

Det skaber en fornuftig gennemgang gennem den primære dør og muligheden for at lukke den lille dør op, hvis der skal bæres en sofa eller lignende igennem.

Har du brug for vejledning til at tage mål, kan du ringe på tlf. 77 34 33 32 og få professionel rådgivning. Ellers er du velkommen til at bestille en gratis opmåling og modtage et uforpligtende tilbud på udskiftning og montering af dine indvendige dobbeltdøre. 

Føles boligen større med dobbeltdøre?

I nogle lejligheder har man fjernet både dobbeltdørene og karmene, så der kun står de nøgne mure tilbage. Andre har nøjedes med at fjerne dørene, så karmene og deres overgang står tilbage. Begge dele ser vi tit. 

Teknisk set opnår man en smule mere plads ved dørenes svingareal, og hvor de ellers ville optage plads i åben tilstand. Men da både lyd og aktiviteter rejser uhindret mellem rummene, får det ofte en bolig til at føles mindre. Der kan ikke rigtig foregå noget i ét af rummene, uden at det andet nødvendigvis må bliver indraget. 

Især med børn er det en fordel at kunne dele hjemmets aktiviteter op i flere sektioner. Når gæster kommer besøg, kan der være leg og hygge ét sted, mens man snakker afdæmpet et andet. Kokken kan stå uforstyrret i køkkenet og kreere middagen, men stadig have øjne i andre rum gennem dobbeltdørenes glaspartier.

Franske dobbeltdøre giver mest lys

Mange tænker automatisk på franske døre, når det gælder indvendige dobbeltdøre med glas fra top til bund. Det er den populære løsning, der giver mest lys og luft gennem de mange glaspartier.

Med franske dobbeltdøre efter mål opnår man masser af åbenhed mellem rummene, men kan samtidig skærme og afskære sig fra lyd og andre aktiviteter. Vi kalder den Århus dobbeltdør, og den har de klassiske 12 glasruder. Ønsker man et andet look med færre glasruder, tilbyder vi modeller med både fire, tre eller én stor glasrude. 

Se modellerne samt mange andre i prisberegneren, hvor du også kan beregne priserne ud fra til- og fravalg af dørkarme, -trin og greb. 

Dobbeltdøre med fyldninger og glas

Der kan være mange gode grunde til at vælge en dør med fyldninger. Man undgår at skulle vaske fedtfingre af de nederste glaspartier og kan i højere grad lukke et rum af visuelt. Den ‘lukkede’ del af døren kan både være massiv og produceres som fyldning – det påvirker selvfølgelig prisen.  

I prisberegneren kan du se både vore priser de to modeller – Søborg og Silkeborg dobbeltdør med fyldninger i henholdsvis bunden og dørens nederste halvdel. 

Som udgangspunkt produceres vores dobbeltdøre i hvidmalet fyrretræ omviklet med MDF-plader, der sikrer en jævn overflade i knækket hvid.     

Hvis du foretrækker et sæt organiske og naturlige dobbeltdøre i trælook med åretegninger og naturlige knaster, er det også en mulighed. Det kræver selvfølgelig en højere kvalitets fyrretræ, der koster lidt mere. I denne mere eksklusive ende producerer vi også dobbeltdøre i egetræ eller mahogn.

Hvor bruger man massive dobbeltdøre?

Dobbeltdøre med glas har sine åbenlyse fordele i form af lys, luft og gennemsigtighed. Det er dog i mange tilfælde ikke hensigtsmæssigt, når et soveværelse grænser op mod stuen, eller hvis man i en delelejlighed ønsker at kunne lukke af helt af for både blikke og lyde.

Her vil massive dobbeltdøre klart være at foretrække. Her hos Indvendige Døre finder du eksempelvis Tønder dobbeltdør (dobbelte dannebrogsdøre), Farum eller andre af vores dobbelte fyldningsdøre, der tilgodeser dette behov. Ønsker du et helt minimalistisk look med lange linjer kan du få helt rene pladedøre med alt fra én til fire fyldninger. 

Dobbeltdøre beslået som skydedøre

Skydedøre er løsningen, hvis du gerne vil have mulighed for at adskille boligens rum, men ikke mener, at der er plads til svingarealet. Heldigvis tilbyder vi skydedørs-beslåning af alle vores dobbeltdøre med skydeskinne samt de rigtige skydedørsgreb og -ringe i kanten af dørpladen. 

Her skal du overveje, om døren skal løbe ind i væggen og forsvinde, løbe ind over væggen i en tophængt styreskinne eller hen over hinanden. Hvis du har brug for råd og vejledning, står vi klar til at hjælpe dig. Ring til tlf. 77 34 33 32 eller skriv en mail til info@indvendigedøre.dk.

Hvad koster indvendige dobbeltdøre? 

Prisen på dine dobbeltdøre afhænger selvfølgelig af materialerne. Du kan bestille dine indvendige dobbeltdøre med eller uden dørkarm, dørtrin og standard grebssæt. 

Skal du have franske dobbeltdøre eller andre indvendige dobbeltdøre med glas, kan du vælge mellem klaret, hærdet glas eller sandblæst glas for et andet look. Du kan undersøge det hele nærmere i vores prisberegner og samtid bestille et tilbud for montage af de dobbeltdøre, der passer til din bolig.

Dobbelt facadedør og terassedør

Er du på udkig efter udvendige dobbeltdøre til terrassen eller ved andre udgange, skal du klikke dig videre til Vinduespladsens facedøre og yderdøre, hvor du finder alle tænkelige døre til ydersiden af din bolig.

Dobbelte facadedøre bliver produceret i træ, træ/alu samt plast eller PVC og vil selvfølgelig isolere i langt højere grad. Du kan få produceret dørene i dine helt særlige mål og i den stil, der passer til huset. 

Vi monterer dine dobbeltdøre

Vores dygtige montører kan udskifte dine indvendige dobbeltdøre inden for én dag, så du hurtigt kan få glæde af lyset og den ekstra pladsudnyttelse. I vores prisberegninger under konfigurationen af den enkelte dør har du mulighed for at klikke dig til et tilbud på montage. Vi glæder os til at høre fra dig. Hvis du har spørgsmål, skal du endelig ringe på tlf. 77 34 33 32 eller kontakte os på mail.

Kigger du efter ny trappe, kan du besøge trappeteamet.dk. Står du og skal have udskiftet vinduerne eller andre døre i dit hus, så læs mere på vinduespladsen.dk, hvor du kan finde alle vores vinduer og udvendige døre i god kvalitet.