Franske døre

Vi tilbyder indvendige franske døre til dine egne specialmål med mulighed for både 35 og 40 mm dørplader. Har du særlige ønsker til en ny fransk dør, eller er der nogen usædvanlige forhold der gør sig gældende. Kontakt gerne vores konsulent Carsten Blom fra indvendige døre, så vil han hjælpe dig med dit boligprojekt.

Vi tilbyder at hjælpe dig med en fuldstændig udskiftning, af dine indvendige døre med et af vores erfarne montørhold. Vi ønsker at gøre processen så nem og gnidningsfri som muligt, derfor vil vi gøre hvad vi kan for at hjælpe dig med at finde den rigtige dør, der passer dit hjem.

Læs mere om nogen af forberedelserne der er gode at gør sig inden tiden, under fanen udskiftning.

Brugen af franske døre

Franske døre er indvendige døre med glasfelter, der gør det nemmere for naturligt lys at sprede sig ud i rummet. Franske døre kan laves både som enkeltdøre og dobbeltdøre, som egner sig særligt godt til både køkken og stue, alt afhængig af formålet og husets design. Vi har erfaret at der er flere af vores kunder, der er glade for at have mulighed for at holde øje med legende børn i stuen, imens de selv står med madlavningen i køkkenet eksempelvis. I nogen tilfælde bruger man franske døre til soveværelset og kontoret, men det er yderst sjældent, da man ofte foretrækker lydisolerende døre for at minimere støj udefra. Det er heller ikke unormalt at franske døre bliver brugt fra entreen, og ind til den øvrige del af huset. Når man har besluttet at få nye døre i huset, er der flere ting der er gode at overveje.

Se også

Se billeder af vores franske døre, i vores billedegalleri “indvendige døre med glas“, for at finde inspiration i mulighederne. Ønsker du istedet at se billeder af udvendige døre med glas, kan man besøge www.vinduespladsen.dk, hvor man kan se yderdøre, facadedøre, terrassedøre, vinduer samt vinduespartier. Er du istedet på udkig efter en ny trappe, kan man se billeder af trapper i høj kvalitet på www.trappeteamet.dk. Både i Vinduespladsen, indvendigedøre og Trappeteamet, tilbyder vi døre, vinduer og trapper til dine egne specialmål.