Branddøre

Branddøre er gode at have hvis man har, særlige rum eller områder man særligt ønsker at brandsikre. Det kan f.eks. være meget ideelt, hvis man har flere etager i en bygning. Tanken med det, er at hvis man er så uheldig at være ude for en brand, så kan man forsinke ilden i at nå, de forskellige etager, som kan give en chance for at alle kan nå ud af bygningen i tide. Vil du gerne vide mere om nye branddøre, så kontakt os gerne her.

Specifikationer

Vi tilbyder nye branddøre som BD30 og BD60 (BrandDæmpende 30 eller 60 minutter) både som glatte døre og som fyldningsdøre. Endvidere BS60 som ståldør (BrandSikker 60 minutter) Det er nogen gange et lovkrav at en dør skal være en branddør. Fx i opgange hvor der bor flere end en familie eller imellem garage og bolig m fl. Som oftest er en branddør uden glas. Hvis du har spørgsmål eller ønsker kontakt med os så skriv til vores konsulent for indvendige nye branddøre. Vi kan også tilbyde at udskifte dørene med et af vores erfarne montørhold.

Se også

Ønsker du at se mere om udendørs trapper i stål, så kan man på www.trappeteamet.dk se mere om ståltrapperne og billeder hertil. Er du mere interesseret i vinduer og udvendige døre, kan man tage et kig i Vinduespladsens billedegalleri – de hjælper også med brandsikkerhedselementer. Ønsker du at tale med en konsulent omkring prissætning, materialer og muligheder, så er man velkommen til at ringe til os på telefon 77 34 33 32 eller besøge os i en af vores 3 afdelinger med showrooms. Se vores åbningstider her.