Glatte døre

Vores glatte døre kan fremstilles med 35 eller 40 mm tykke dørplader, og som kan findes i vores s-serie for indvendige døre. Hvoraf man enten  får den lavet som en celledør (med papceller indeni) eller som massiv dør (med hørplade indeni). Du kan vælge om dørene skal males eller om dørene skal være med en finer af bøg, eg eller mahogni. Oftest vælger vores kunder at få døren malet i enten hvid eller grå, som kan have noget gøre med at disse farver passer ind i de flestes hjem. Glatte døre kan være at foretrække, i forhold til indretningen i boligen, fordi den har et “clean look” og går rigtig godt med minimalistisk indretning. Glatte døre er produceret i lette materialer, og derfor er døren som sådan ikke tung. Hvilket er særligt godt hvis de omkringliggende vægge, er af skrøbelige materialer. 

Se også

Læs evt. mere om fyldningsdøre eller se vores spændende galleri med alle slags indvendige døre. Ønsker du istedet at se elementer til husets udvendige facade, så prøv at besøge www.vinduespladsen.dk, for at se vinduer og døre. På www.trappeteamet.dk kan man se trapper i høj kvalitet, til både indendørs og udendørs brug. Man kan tilmed besøge vores 3 showrooms, rundt omkring i Danmark. Vi har showrooms med et udvalg af døre, trapper og vinduer, i Haderslev, Skovlunde og Åbyhøj.

Prøv vores online chat hvis du har spørgsmål eller skriv til vores dørkonsulent. Vi kan også tilbyde at udskifte dørene med et af vore erfarne montørhold.