Online sortiment af dørtyper

Hos indvendige døre kan man i vores online sortiment af dørtyper, vælge den dør som man ønsker. Herefter kan man via prisberegneren se prisen for den pågældende dør.  I det online sortiment af dørtyper, kan man via skitsetegningerne vælge både døren og materialet. For at komme til prisberegneren samt dørtyperne, kan man blot klikke her. Hvis du har spørgsmål til dørene eller ønsker en uddybning af et bestemt område, så prøv at skrive til os på vores e-mail eller ring til os på 77 34 33 32. Du er også velkommen til at kontakte vores dørkonsulent med dine specifikke mål eller bestille en gratis opmåling. Vi kan også tilbyde at udskifte dørene med et af vore erfarne montørhold. OBS kan du ikke finde den dør du søger, her på vores online side? Så prøv at ringe til os, med dine ønsker og mål til døren.

Læs evt. mere om fyldningsdøre eller se vores spændende galleri med alle slags indvendige døre. Ønsker du istedet at se elementer til husets udvendige facade, så prøv at besøge www.vinduespladsen.dk, for at se vinduer og døre. På www.trappeteamet.dk kan man se trapper i høj kvalitet, til både indendørs og udendørs brug. Man kan tilmed besøge vores 3 showrooms, rundt omkring i Danmark. Vi har showrooms med et udvalg af døre, trapper og vinduer, i Haderslev, Skovlunde og Åbyhøj.

Hvis du har spørgsmål eller andet, kan du også prøve at skrive til vores dørkonsulent. Vi tilbyder også at udskifte dine døre med et af vore erfarne montørhold.

Vendbar dobbelt glasdør monteret med dørlås
Glasdør 4
Vendbar silkeborg 1½ fyldningsdør monteret med dørlås
Silkeborg 1 ½
Vendbar fåborg enkelt fyldningsdør monteret med dørlås
Fåborg
Vendbar århus dobbelt glasdør monteret med dørlås
Århus dobbeltdør