Indvendige glasdøre

Alle typer af indvendige glasdøre udføres efter mål

Skal du have udskiftet dine gamle indvendige døre eller have genindsat dem, hvor de engang har stået? Så er der mange gode grunde til at vælge en glasdør. Indvendige glasdøre bringer luft og elegance med ind i dit hjem, og glasset inviterer lys og energi med rundt i boligen, mens du stadig kan lukke af.

Find det du søger om indvendige glasdøre

Vores indvendige glasdøre indgår i s-serien, hvor dørtyperne leveres med en dørpladetykkelse på 35 eller 40 mm. Alle karme udføres som standard med tætningsliste og dørtrin af egetræ. Klik dig videre til det, du ønsker at vide om indvendige glasdøre herunder.

Klassiske og moderne glasdøre på specialmål

Alle vores indvendige glasdøre leveres med hærdet glas og kan suppleres af gerigter, karm og greb til fornuftige priser. Skal du bruge en enkelt-, dobbelt- eller 1,5-størrelse dør, finder du indvendige glasdøre til både hjemmekontor, stue, køkken og badeværelse her på siden. Læs mere om de forskellige typer, eller klik rundt i vores billedgalleri, og lad dig inspirere.

Indvendige glasdøre i malet fyrretræ

Indvendige glasdøre bliver i modsætning til udvendige døre ikke udsat for regn og vind, og de produceres derfor som udgangspunkt i malet fyrretræ. Der bliver lagt MDF-træplader uden på fyrretræet. Det sikrer en glat overflade uden knastgennemslag. Som udgangspunkt vil dørene blive produceret i knækket hvid med farvekoden NCS 0502-y, men du kan også vælge andre farver på døre og karme fra farveskalaerne NCS og RAL. Det kunne eksempelvis være en flot og elegant mørk dør i sort eller koksgrå. Vælger du at gå med en anden farve end vores standard hvid, vil den samlede pris stige.

Franske døre – det klassiske valg

Mange af vores kunder efterspørger den kendte franske dør med glaspartier fra top til bund. De giver hjemmet et traditionelt look og bliver ofte sat op som led mellem dagligstue og køkken. Her kan man holde øje med legende børn i stuen, mens begge parter stadig kan passe sig selv. I gamle lejligheder i København med stuk og flotte udskæringer eller hjem med et traditionelt præg vil franske døre være smukt element. Du kan læse meget mere om vores franske døre her.

Glasdøre med fyldninger

Det, man også kalder franske døre med fyldninger, er en udskifting af nogle af glasfelterne med fyldninger eller massivt træ. Er døren malet, bliver der sat en fyldning med MDF-træplader omkring, så man undgår de føromtalte knastgennemslag. Det kunne eksempelvis være 2×1 fyldning i bunden med 10 glas, som vi kalder Søborg dobbelt dør. Her vil små børnehænder eller kæledyr ikke kunne sætte aftryk. Vælger man derimod en umalet indvendig glasdør, er fyldningen som regel i massivt træ, så det passer med træstrukturen på resten af døren.

Enkelt, dobbelt eller 1,5-størrelse glasdør

Størrelsen på hulrummet i overgangen mellem dine to rum afgør, hvilken størrelse dør, du skal have monteret. Hulrummet minus størrelsen på karmen afgør størrelsen på døren. I nogen overgange er det helt naturligt med en enkelt glasdør, mens det ved større karmbredde vil være oplagt med en dobbeltdør. Karmbredden kan dog være for stor til en enkelt dør og for lille til dobbeltdøre. Her kan du i stedet få monteret en normal størrelse dør med et sideparti, der ved lejlighed kan åbnes op. Det kunne eksempelvis være vores Silkeborg 1 ½, som du kan læse mere om i vores typeoversigt.

Indvendige skydedøre med glas

Indvendige skydedøre i glas skaber lys og luft dér, hvor rummet ellers kan blive mørkt og lukket til. Har du begrænset plads og svingareal til dine døre, vil indvendige skydedøre være en optimal løsning, så du både kan nyde godt af åbenheden og lyset, samtidig med at slagretningen ikke bliver et problem. De fleste af vores døre kan beslås som skydedør, hvor der monteres skydedørsgreb og skydedørsring i kanten af dørpladen. Læs mere om vores indvendige skydedøre her.

Foldedøre med glas og glaspartier

Er åbningen mellem to stuer eller stue og køkken meget bred, kan fleksible foldedøre i glas være en smuk og elegant løsning, der samtidig ikke kræver et stort svingareal. Man kan også kombinere det med glaspartier, og på den måde skabe en bred front af glas, der virkelig åbner hjemmet op.

Klaret, matteret og facetslebet glas

De fleste får monteret klaret glas i deres indvendige glasdøre, men det er bestemt ikke den eneste mulighed. Matteret eller facetslebet glas kan være et stilfuldt valg, der bidrager unikt til udtrykket i dit hjem. Alle glastyperne er som udgangspunkt 4 mm hærdet glas, men kan efter ønske produceres i 6 mm for ekstra lyddæmpning – dog kun ved speciallavede døre. Ring på tlf. 77 34 33 32 eller kontakt os for at høre mere om denne mulighed.

Branddøre og andre indvendige døre

Er du ikke sikker på, om der skal være glas i dine indvendige døre, så klik dig rundt i vores typeoversigt med fyldningsdøre, dannebrogsdøre, formpressede døre og glatte døre. Hvis du er interesseret i at vide mere om branddøre, kan du læse mere her.

Tilvalg og tilbehør til indvendige glasdøre

Skal du bruge en indvendig dør som eksempelvis “Århus enkelt dør” kan du til- og fravælge forskelligt tilbehør. Ønsker du sandblæst glas, et standard grebsæt eller en dør uden karm, kan du klikke det hele af i konfigurationen af din dør. Du kan læse mere om vores tilbehør og se de forskellige standardgreb i børstet stål, lys aluminium eller mørk aluminium.

Priser og montering

Da prisen netop afhænger af materiale, størrelse, overfladebehandling, glastype og tilbehør, kan du blive meget klogere ved at bruge vores prisberegner til indvendige døre på specialmål eller læse mere om priserne på indvendige døre. Vi kan montere dine nye døre inden for én dag, og kan give dig et tilbud på montage, når du klikker boksen af i konfigurationen.

Kigger du efter ny trappe, kan du besøge www.trappeteamet.dk. Står du og skal have udskiftet vinduerne eller andre døre i dit hus, så læs mere på vinduespladsen.dk, hvor du kan finde alle vores vinduer og udvendige døre i god kvalitet.