Billeder af indvendige døre med glas

Her på siden kan du se billeder af vores indvendige glasdøre og franske døre, der inviterer lys og luft med rundt i dit hjem. Du kan her finde billeder af standard franske døre, skydedøre, enkeltdøre med sidevinduer og franske døre med et personligt strejf.

Klik på billederne for at se dem i høj opløsning.

Glasdøre og franske døre i flere farver

Indvendige døre produceres i de fleste tilfælde i farven knækket hvid NCS 0502-y, og bliver omlagt med MDF for at undgå knastgennemslag. De massive plader i kernen af vores indvendige glasdøre med fyldninger sikrer en god formstabilitet. Selv i en fuld fransk dør med 12 glasplader og ingen fyldninger vil MDF’en også sikre en stabil dør. Skulle du være interesseret i det rå træ-look, kan du også få leveret dørene umalede eller lakerede. Her bruger vi en højere kvalitets fyrretræ, hvor knaster og årestrukturer er synlige og skaber det organiske og naturlige look.

Vi tilbyder, at du får dørene malet i andre farver fra skalaerne NCS og RAL. Vores knækkede hvid passer ind i de fleste hjem, mens nogen ønsker en kraftigere hvid, en koksgrå eller en sort dør. Det er slet ikke noget problem, bortset fra at det koster en smule ekstra.

Læs mere om indvendige glasdøre her.

Forskellige glastyper – klaret, facetslebet og sandblæst

Alle vores indvendige glasdøre leveres i udgangspunktet med 4 mm klaret og hærdet glas. Du kan dog tilvælge facetslebet eller sandblæst glas, hvis du ønsker et unikt look med lidt ekstra kant. I vores prisberegner kan du undersøge, hvor meget ekstra denne type glas koster.

Dobbeltdøre, enkelt og 1,5-størrelse

Alle vores indvendige glasdøre laves på specialmål i størrelsestyperne enkelt-, 1 ½- og dobbeltstørrelse. Du kan også vælge, om der skal være fyldninger i døren og i så fald hvor mange. Det kunne være vores Søborg-model med en enkelt fyldning i bunden og 10 glasplader eller Silkeborg-modellen, hvor halvdelen af døren er en fyldning. Et populært valg er også vores Århus-model, der kan siges at være en typisk fransk dør med 12 sprosse-opdelte glasplader fra top til bund. Klik rundt i vores online sortiment og find den dør, der passer ind i dit hjem.

Se også vores store udvalg af vinduer og yderdøre på www.vinduespladsen.dk.