Billeder af branddøre

Se gerne vores galleri for branddøre, for at se billedeksempler på hvordan en branddør kan se ud. Du kan selv være med til at designe branddøren, så at den får dit eget præg i samarbejde med vores dygtige konsulenter indenfor branddøre.

Klik gerne på billederne for at nyde dem i højere opløsning. 

Branddøre til brug i hverdagen

Indvendige branddøre er dejlige at have, da de giver en større brandsikkerhed, hvis man er ude for uheldet.  Hvis man har bestemte områder i huset man ønsker at brandsikre, så kan en branddør være en god ide. Det kan eksempelvis være at man ønsker at “adskille etager”, det kan også være godt at have hvis man har rum hvor man absolut ikke ønsker der kommer brand, eller at man gerne vil have isoleret et bestemt rum i tilfælde af brand. For at få mere at vide om branddøre, kan man kontakte vores konsulent Carsten Blom fra Indvendige døre, som både kan vejlede og fortælle lidt om priser.

Har du derudover brug for en ny trappe, kan du besøge www.trappeteamet.dk. Du kan også tage et kig på www.vinduespladsen.dk, hvor du kan finde både vinduer, døre og trapper af god kvalitet.