Billeder af indvendige døre med fyldninger

Se gerne billeder af vores udvalg af sortimentet indvendige døre – vær med til at designe din nye indvendige dør i stil med indretningen i din bolig. Indvendige døre med fyldninger kan komme i flere variationer, derfor kan man i dette galleri se nogen af vores tidligere projekter og blive inspireret.

Klik gerne på billederne for at nyde dem i høj opløsning

Læs mere om indvendige døre med fyldninger

Vores fyldningsdøre kan designes langt hen af vejen efter din egen indretning i hjemmet. Vores konsulent fra indvendige døre sidder klar for at hjælpe dig med dit boligprojekt, hvor i sammen kan finde den bedste løsning. Døre med fyldninger kan komme i mange variationer, med forskellige slags behandling samt farve. Ønsker du en indvendig dør med både fyldninger og glas, så kan det også lade sig gøre. Alle vores døre bliver lavet til dine egne dørmål, derfor oplever vi ikke at man unødigt skal tilpasse det sted døren skal sidde til selve døren. Vores indvendige døre med fyldninger bliver produceret specielt til dig, med dine ønsker så vidt muligt virkeliggjort. Har du en ide til en ny dør du ønsker, eller måske har du spørgsmål eller ønsker vejledning, så er den mest direkte måde at komme videre i forløbet på, at kontakte vores konsulent fra indvendige døre Carsten Blom. Han kan vejlede, besvare spørgsmål og give en prisindikation på din forespørgsel og sende dig et uforpligtigende tilbud medmindre andet er aftalt.

Har du derudover brug for en ny trappe, kan du besøge www.trappeteamet.dk. Du kan også tage et kig på www.vinduespladsen.dk, hvor du kan finde både vinduer, døre og trapper af god kvalitet.