Billeder af indvendige døre i umalet fyrretræ

Se gerne vores galleri for indvendige døre i fyrretræ, for at finde inspiration til en ny fyrretræsdør. Du kan selv være med til at designe døren, så at den får dit eget præg i samarbejde med vores dygtige konsulenter indenfor indvendige døre.

Klik gerne på billederne for at nyde dem i højere opløsning. 

Indvendig dør med sprosser og fyldninger samt træ
0221
Indvendig dør med træ og sprosser samt fyldninger
0220
Se billeder af behandlet fyrretræsdør med 4 fyldninger
0207
Klassisk umalet og behandlet fyldningsdør
0255
Standard fyldningsdør i fyr med 4 fyldninger
0253
Fyldningsdør i fyrretræ med buet fyldning i toppen
0254
Indvendig behandlet og umalet fyrretræsdør
0252
Indvendig dobbeltdør i behandlet og umalet fyrretræ
0251

Læs mere her om indvendige døre i fyrretræ

I dette galleri kan man se indvendige fyrretræsdøre, i umalet og behandlet fyrretræ. Dørene kan laves både med og uden fyldninger, glas, dobbeltdøre og med sidestykker som kan åbnes. Den mest direkte måde at finde prisen på en af vores døre i fyrretræ, er at taste dine mål ind i vores prisberegner. Man kan også vælge at kontakte vores konsulent Carsten Blom fra indvendige døre, som kan hjælpe dig med spørgsmål du måtte have, og videre vejlede samt komme med en pris på døren.

Umalede døre i fyrretræ er som hovedregel billige døre, men med tilvalg af komponenter som f.eks. glas bliver døren lidt dyrere.

Har du derudover brug for en ny trappe, kan du besøge www.trappeteamet.dk. Du kan også tage et kig på www.vinduespladsen.dk, hvor du kan finde både vinduer, døre og trapper af god kvalitet.