Billeder af dobbeltdøre

Tag et kig i vores galleri med dobbeltdøre for at se billedeksempler på, hvordan en dobbeltdør kan se ud. Du kan selv være med til at designe døren, så at den får dit eget præg i samarbejde med vores dygtige konsulenter her hos Indvendige Døre.

Klik på billederne for at se dem i højere opløsning. 

Search
Håndtag #8
8
Håndtag #7
7
Håndtag #6
6
Håndtag #5
5
Håndtag#1
1
Håndtag #2
2
Håndtag #3
3
Håndtag #4
4

Dobbeltdøre til brug i hverdagen

Der er mange muligheder indenfor indvendige døre, så den nye dør kan komme til at passe perfekt til boligens design og indretning. Dobbeltdøre kan både give mere lys og et større overblik, hvis man vælger døre med glas i. Man kan også bruge dobbeltdøre til at afgrænse visse områder, man ikke færdes så meget i.

Man kan for eksempel med fordel placere en dobbeltdør med fyldninger ind til den fine stue, hvis man ikke ønsker den bruges så meget til hverdag. Til forskel fra en enkeltdør, har man mulighed for at åbne op med en større indgang. Dette er særligt nyttigt, hvis man er mange, der bor i huset, og til diverse fester og fødselsdage, hvor det kunne tænkes, at døren bliver brugt af mange flere end til hverdag.

Vil du vide mere om dobbeltdøre, kan du kontakte vores konsulent, Carsten Blom, fra Indvendige Døre, som både kan vejlede og fortælle mere om priser på dobbeltdøre.

Du kan også læse mere om alle detaljer ved dobbeltdøre her på sitet.

Har du måske også brug for en ny trappe, kan du besøge trappeteamet.dk. Du kan også tage et kig på vinduespladsen.dk, hvor du kan finde både vinduer, døre og trapper i bedste kvalitet kvalitet.