Priser på indvendige døre

Billede af fyldningsdøre, fyldningsdør med bue, billige døre
Dobbeltdør, træ, dobbeltdør med fyldninger
Fyldningsdør træ, billeder af fyldningsdøre

Prisen på dine indvendige døre er afhængig af størrelse, antal glas, type, overfladebehandling osv. En indvendig dør i egetræ er fx væsentligt dyrere end en umalet dør fremstillet af fyrretræ.

Prisberegneren giver priser på de mest almindelige døre både i specialmål og standardmål.

Den billigst indvendige dør er en glat dør i standardmål, fremstillet af krydsfiner og pap – en såkaldt celledør som incl 10 cm dyb karm og hvidmalet koster ca 2000 kr incl moms. Kun celledøre er opbygget således og alle andre dørtyper er massive. 

Den mest anvendte dør er døren længst til højre som er en fyldningsdør af massivt fyrretræ. Den koster incl 10 cm dyb karm og trin, hvidmalet i standardmål ca 3200 kr incl moms. 

Vi tilbyder også at montere hjemme hos dig med vore erfarne montører.

De fleste døre kan udføres både som foldedøre og skydedøre mod et tillæg. 

Skal din indvendige døre udføres som en branddør er det som oftest noget dyrere og du er nødt til at kontakt vores dørkonsulent for at få en pris oplyst.

Den mest præcise pris får du enten ved at besøge vores udstilling, se dørtyperne og få et tilbud med det samme eller hvis du har nogle ca-mål så skriv evt til vores dørkonsulent. Du kan også prøve vores prisberegner til indvendige døre (se under køb online) eller du kan bestille en gratis opmåling.

Få hjælp til hele din udskiftning af indvendige døre